Evaluarea riscului la incendiu


Conducerea fiecarei firme/institutii este obligata sa asigure identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu din unitatea sa si sa asigure corelarea masurilor de aparare impotriva incendiilor cu natura si nivelul riscurilor (Legea 307/2006, art. 19, lit. b)

Evaluarea riscului la incendiu va ajuta sa identificati vulnerabilitatile si riscurile fata de aparitia incendiilor, sa aveti solutii in scaderea riscurilor si sa evitati costurile neasteptate generate de incendii.

Echipa noastra de evaluatori are o experienta solida, elaborand lucrari pentru o gama larga de activitati, cu rezultate  foarte bune pentru clienti (reducerea costurilor si prevenirea unor evenimente negative)


Avantajele alegerii INTERSCHUTZ  pentru evaluarea riscului la incendiu:

  • O echipa de profesionisti care sunt concentrati pe identificarea celor mai putin costisitoare solutii
  • Rapoarte preliminarii detaliate
  • Tarife raportate la complexitate spatiului si la volumul de munca, la valori atractive.


Lucrarile de Evaluarea riscului la incendiu elaborate de INTERSCHUTZ  respecta cerintele Ordinului nr. 711 IG /02.03.2009 pentru aprobarea Procedurii de autorizare a persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară activităţi de identificare, evaluare şi control al riscurilor de incendiu si Ordinului nr. 210 din 21 mai 2007 pentru aprobarea Metodologiei privind identificarea, evaluarea şi controlul riscurilor de incendiu, modificat şi completat cu Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr.  63 din 27 noiembrie 2008


Solicita oferta la: office@incendii.ro
Inapoi